5 frågor om böckerna i din bokhylla

Jag hittade den här enkäten inne hos Monika och hon utmanade alla som hade lust att göra den.

1. En bok du inte läst ännu men verkligen ser fram emot.

Det finns en hel del i min bokhylla som jag är sugen på, men på sista tiden har blicken fallit på The Dream of Scipio av Iain Pears. Hittills har det stått 50/50 i huruvida Pears lyckas förtrolla mig eller få mig att kämpa mig genom boken. Ändå ser denna väldigt frestande ut där den står i hyllan.

2. Den bästa boken du har hemma. 

Haha, nej, den gubben går inte.

3. En bok du önskar hade varit bättre och som kanske var lite onödig att köpa.

Det finns säkert fler, men den jag kommer att tänka på är Ormar och piercings.

4. Någon bok du var jättepepp på när du köpte den men som sedan bara blivit stående.

Pinsamt nog som det känns att erkänna det, men The Complete Sherlock Holmes. Jag gjorde tre försök, har jag för mig, att beställa hem den vackra, läderinbundna utgåvan innan jag till sist fick hem den och var då jättesugen på att dyka in i den världen. Detta var 2012. Den har ännu inte blivit läst.

5. En bok du köpt mest för att den hade vackert omslag. 

I efterhand får jag nog erkänna att jag mest köpte Ormar och piercings för omslagets skull och den snygga bindningen.

Dessa personer utmanar jag! 

Lotten

romeoandjuliet

23 minuter

How hollow heart and full

Bokfrossa

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på 5 frågor om böckerna i din bokhylla

  1. Pingback: 5 frågor om böckerna i din bokhylla | Lottens Bokblogg

  2. Anna A skriver:

    Jag har märkt att nackdelen med att köpa böcker i stil med ”complete works” är att de blir stora och tunga. Det gör iaf att jag drar mig lite för att plocka upp dem och läsa. Men de är ofta fina att ha i hyllan och det känns fint att veta att de finns där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.