Blogguppehåll

Som ni kanske har märkt på sista tiden har det varit lite sisådär med bloggandet. Enkäter, felstavningar, grammatisk konstruktioner som skulle få en svensklärare att svimma…

Det har nämligen kört ihop sig en hel del nu så här i slutet av terminen. Som ni kanske kommer ihåg läser jag hundrafemtio procent just nu och det är två kurser som går parallellt. Det har fungerat rätt bra, inte alltför mycket som har legat samtidigt. Givetvis ska allting ligga samtidigt så här i slutet av terminen.

I nästa vecka ska jag skriva salstenta i en kurs. Två dagar efter det ska jag ha lämnat in en uppsats i en annan kurs. Veckan efter det ska en fördjupningsuppgift in som vi ska ha skrivit i grupp för förstnämnda kurs. Så jag får nog allt veta att jag lever.

Därtill stjäl det fruktansvärt mycket energi att en av mina roligaste kurser i år just nu gör mig riktigt besviken. Min senast avslutade delkurs examinerades i början av april och jag har fått ett mejl från läraren om att jag har klarat alla moment mycket väl och vad jag har fått för betyg. Det har inte rapporterats in i systemet. Så nu har jag har jag legat på lärarna, inklusive kursansvariga, i flera veckors tid om att få det här fixat och ingen tycks vilja göra något. Jag känner mig frustrerad och sviken.

Därför kommer jag nu att göra ett blogguppehåll tills dess att uppsatsen och tentan är avklarade. Tanken är att jag ska återvända den andra juni, så vi ses då.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Blogguppehåll

 1. Anna A skriver:

  Låter som en bra plan att ta en liten paus. Hoppas allt löser sig så att du kan koppla av till sommaren.

 2. Lotten skriver:

  Tråkigt. Jag gick en kurs tidigare, vi lämnade in uppgifter under februari och första delen av mars. Slutbetyget kom in i systemet för knappt 2 veckor sen….
  Hoppas du får energin åter senare och blogglusten. För att inte tala om läslusten 🙂

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Vi har en regel på mitt universitet om att betyg ska meddelas senast tio arbetsdagar efter examination, såvida det inte ligger särskilda skäl. Tydligen har jag fallit mellan stolarna eftersom examinerande lärare har varit sjukskriven under en tid, men nu har jag mitt betyg 🙂

   Lusten är det inte något större fel, det är bara orken som tryter. Jag pluggar hela dagarna och stupar i säng. Har jag tur orkar jag läsa några sidor innan jag tuppar av XD

 3. Lycka till med allt! Hoppas det löser sig med betyget.

 4. Monika skriver:

  Det kommer att lösa sig, alldeles säkert. Ta det bara lugnt och glöm inte att andas så syns vi 2 juni eller när som 🙂

 5. Ewa K skriver:

  Låter som ett förståndigt beslut. En gång i tiden roade jag mig med att jobba som lärare på heltid samtidigt som jag läste på halvfart. Ingen bra ekvation. Lycka till!

 6. Mia Eggimann skriver:

  Ja plugget först, det går säkert toppenbra.

 7. Therése skriver:

  Lycka till med allt plugg! Det är surt när annat tar ifrån en livet men böcker och bloggen finns ju kvar sen också 🙂 (även ute i arbetslivet är maj månad helt tokig! Tur det för mig iaf innebär tokmycket skönlitterär läsning…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.