Det kom två paket med posten

Den här veckan har jag inte fått ett utan två paket med posten.

De innehöll dessa två:

Kort efter att jag skrivit detta inlägg hittade vi Trettonde natten på Tradera och min kära syster hjälpte mig att buda hem den då jag saknar konto. Det ska bli spännande att se vad jag tycker om mitt elvaåriga jags boksmak!

Jag försökte beställa The Complete Sherlock Holmes första gången den femtonde mars. Det var nu fjärde gången jag beställde den, då den inte kunnat levereras de tidigare gångerna. Jag råkade se att den var inne och bestämde mig för att göra ett fjärde försök. Fjärde gången gillt, tydligen! Nu ska Sherlock Holmes värld utforskas.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Det kom två paket med posten

  1. Ooh, snygg Sherlock Holmes-utgåva! Jag har en röd Wordsworth som håller på att falla isär. Sidorna är bibeltunna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.