En resa i böcker

semesterbok1

Försoning läste jag på vägen ned (lördagen) och läste ut under söndagen.

semesterbok2

Den andra boken var ganska kort och lästes ut under söndagen. Jag tror den här slår Out av Natsuo Kirino i största känslan av what the fuck? när jag hade läst ut den.

semesterbok3

Under måndagen stannade jag i stugan på eftermiddagen för en kopp te och att läsa ut Flickan med glasfötterna. Det blev mycket te under semestern.

semesterbok4

Under måndagskvällen började jag läsa Maus och läste ut den under tisdagsmorgonen. En av böckerna som definitivt lockade mig ur min lässvacka.

semesterbok5

Även denna är en bok som påbörjades under måndagen och lästes ut under tisdagen (fast på kvällen). Vi kan säga att en del av mina farhågor visade sig vara berättigade.

semesterbok6

Jag räknar The New York Trilogy som tre olika böcker, varav två lästes ut under onsdagen och den tredje lästes ut under torsdagen.

semesterbok7

Jag var sugen på att läsa Murakami och är väldigt glad att jag läste Dance Dance Dance. Påbörjad under torsdagen, utläst under fredagen, kittlar min fantasi fortfarande.

semesterbok8

Jag läste egentligen ut Runor i stugan under fredagen, men glömde att fota den där, så det fick bli att jag fick fota den i bilen på väg hem igen.

semesterbok9

Priset om mest svårfotograferade bok vinner Francesca. Tycker inte jag har lyckats få en enda bra bild på den. Jag började läsa under fredagskvällen och låg sedan uppe längre än jag borde, innan jag till sist inte längre kunde hålla ögonen uppe. Jag läste sedan ut den under lördagen på vägen hem.

semesterbok10

Den andre Will Grayson började jag läsa under resan hem och läste ut precis som vi kom in i staden.

Tolv böcker blev det alltså under semestern. Jag skulle kanske ha anmält mig till Read-a-thon…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

2 svar på En resa i böcker

    • C.R.M. Nilsson skriver:

      Det som är lustigt är att jag hann med en massa annat än att läsa (skriva, till exempel). Men jag tror inte jag skulle orka läsa så här mycket hela tiden. Det snurrar till sig i skallen efter ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.