En utvärdering av bokrean 2020

Idag drar årets stora bokfest igång, även om den blir annorlunda. Jag kommer inte vara på plats på Akademibokhandeln klockan 7 nu på morgonen, som jag brukar. Istället har jag bokat böcker att plocka upp under de kommande dagarna. Jag har även beställt en del på nätbokhandlarna.

Men jag brukar också vända blicken mot förra årets rea så här i bokreatider, för att se hur det gick. Om böckerna jag köpte har blivit lästa eller om de står och samlar damm i bokhyllan. Jag återanvänder bilderna från förra året.

Jag köpte 33 böcker på bokrean förra året och läste dem alla. Dock har 9 av dem fått flytta till andra hem eftersom de inte var något för mig.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på En utvärdering av bokrean 2020

  1. Monika skriver:

    Jösses! Jag önskar jag hade ett liknande facit. För mig dröjer det ganska många år innan böckerna blir lästa.

    • C.R.M. Nilsson skriver:

      Jag har ju en del böcker olästa från bokreor längre bak i tiden, men nu för tiden försöker jag läsa det jag köper under året för att de inte ska samlas på hög. Dessutom har jag infört en regel om att bara köpa böcker som jag i princip vill läsa ”nu”, inte för en regnig dag någon gång i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.