Från A till Ö: Bokstaven Ä

Bara fyra bokstäver denna vecka. Det blir mycket änglar, lite chick-lit och en del fantasy.

Älska dig till dödsÄlska dig till döds av Meg Cabot
Den första delen i Hemsökt-serien som handlar om medlaren Suze, som spenderar stor del av sin fritid med att guida de döda till den andra sidan. När hon flyttar till Kalifornien upptäcker hon att huset hemsöks av Jesse de Silva. Den här serien är rolig och lättläst. Jag läste hela under förra året och tycker mycket om den.

ÄnglamorgonÄnglamorgon av Terry Brooks
Det var ett misstag att läsa den sista boken i en serie där jag inte har läst någon av delarna tidigare, erkänner jag. Dessvärre tror jag ändå inte att denna serie om demoner och flickan som kan se dem är något för mig, vilket är synd. Jag tyckte verkligen om Shannara-serien när jag var yngre.

Ängeln JohnnyÄngeln Johnny av Danielle Steele
Johnny dör, men vakar över sin familj som en ängel. Detta är den enda bok av Steele som jag har läst, men jag tyckte väldigt mycket om den. Varmt och ömt om en tragisk förlust och hur man plockar upp bitarna av livet efteråt.

 

ÄnglarÄnglar av Jan-Öjvind Swahn
Jag fick den här i julklapp för ett par år sedan. Men jag blev lite besviken när jag läste den. Det är en liten tunn bok och jag förväntade mig mer rent om änglar ur ett mytologiskt perspektiv än vad jag fick.

 

Har du läst någon av dessa? Är det någon du blir sugen på?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.