Harry Potter Moment of the Week #19

Uncorked Thoughts har skapat en utmaning där du varje vecka ska dela med dig av dina favoriter från Harry Potter utifrån något tema. Det kan röra sig om karaktärer, platser, trollformler och ögonblick som en gillar.

Denna vecka är temat:

Best Harry Potter Memory

Oj, jag har så himla många bra minnen av Harry Potter, eftersom jag var en riktig nörd när jag var yngre.

Till exempel Harry Potter-klubben vi hade. Ett gång ungar som svassade runt i vår trädgård iklädda klädnader med Quidditch genom tiderna eller Fantastiska vidunder och var du kan hitta dem under armen. Vi lärde oss en del trollformler, men hade mest kul.

Hela hoggytiden kommer vara nostalgisk i mitt minne. Att hogwarts.nu lades ned och blev Fenixforum är bland det sorgligaste som har hänt i mitt Internetliv (eller vad en nu ska kalla det). Det blev aldrig riktigt samma sak.

Eller varje gång en ny bok kom ut och den där lite smått andäktiga stunden när en först började läsa. Att sedan ligga utsträckt hela dagen med boken vore en dröm. Jag kommer ihåg att när Den flammande bägaren kom ut så var jag tvungen att vara i skolan. Varje stund när läraren vände ryggen till, smög jag åt mig ett par sidor. Och så skulle vi ha friluftsdag på eftermiddagen och jag satte mig ned för att läsa boken i väntan på att vi skulle börja. Min lärare var mäkta irriterad över att behöva ropa på mig flera gånger innan jag kom.

En hel del fantastiska minnen har Harry Potter gett mig. Jag vet inte vilket som är mitt bästa.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Harry Potter Moment of the Week #19

  1. 23minuter skriver:

    Känner igen mig i känslan av att få läsa en ny Harry Potter- bok. Det var helt underbart när man höll den nya boken i sin hand och visste att man hade ett helt äventyr tillsammans med HP framför sig 🙂 Åhh typiskt att Harry Potter är slut, det hade varit kul om J.K Rowling skrev en uppföljare 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.