Hemtenta inlämnad, Operation Läsdag pågående

Med en hemtenta inlämnad kan jag andas ut en stund och ta en liten läsdag. Under täcke med vinden vinande utanför fönstret (och slungandes sten och löv och vad annat mot fönstret) fick jag chansen att läsa ut en bok:

läsdag

Och påbörja en annan:

läsdag2

Jag har påbörjat den här en gång tidigare och det var när jag gick i gymnasiet. Men min engelsklärare trodde inte att jag skulle kunna skriva en vettig recension på den, så jag fick snällt byta bok. Sedan började jag aldrig igen. Hittills har jag inte läst några noveller som jag inte läste förra gånger, men jag tror jag börjar närma mig punkten där jag bröt förra gången.

Men jag har inte bara läst idag. Utan jag gick ut och fotade en stund. Passade då även på att hälsa på hos mina morföräldrar. Eftersom deras hund är så förbaskat söt hade jag tänkt försöka fota henne också och satte mig ned på golvet för att komma mer på hennes nivå. Men det är lite svårt att fota en hund…

läsdag3

… som prompt lägger sig ned i ens knä för klapp och kel.

Imorgon börjar allvaret igen, men sedan är det ju helg. Och då ska det läsas igen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hemtenta inlämnad, Operation Läsdag pågående

  1. Carro skriver:

    Men åh vad skönt det där lät! 🙂

  2. Lena skriver:

    Härligt med en skön läsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.