Hett i hyllan #31

hettihyllan

Denna torsdag känner jag för att gå på upptäcktsfärd i mina bokhyllor. Därför hänger jag med på Monikas Hett i hyllan. Så här beskriver hon det hela:

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?

Hittills har jag bara presenterat hyllvärmare, men nu tänkte jag ta något helt annat. Något som inte har funnits i min bokhylla ens en månad ännu:

carrieryan

Jag köpte alla tre böckerna i Carrie Ryans trilogi De oheliga nu på bokrean. Tidigare har jag läst en novell i samma universum, en dystopisk framtid efter zombieapokalypsen, som jag gillade väldigt mycket. Nu är jag riktigt pepp på att svepa hela trilogin i vår.

Första boken hoppas jag hinna läsa under påsk. Men samtidigt är jag lite nervös. Mina förväntningar är skapligt höga och tänk om jag inte alls gillar det här? Tänk om jag har haft rätt i alla dessa år att zombies inte är min grej? Enda sättet att se är ju att läsa…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Hett i hyllan #31

  1. Monika skriver:

    Åh, det ska bli spännande att höra vad du tycker om dessa. Jag har kikat på dem i evigheter, men så är det ju den där lilla bagatellen med zombies 🙂

  2. inte läst dessa… jag kör med en riktig tungviktare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.