*insätt frustrerat tjut*

I förra veckan uppdaterades WordPress till en ny version för mig. Idag märkte jag att det innebar att mitt bloggtema inte fungerade som det skulle. Det gick inte att se inläggen som de skulle, det gick inte att ta sig ned till kommentarsfältet, etcetera etcetera. Så jag tänkte att då byter jag väl tema och ser om det fungerar bättre.

Icke sa Nicke.

Visserligen går det att läsa och kommentera på bloggen nu, men mina sidogrejer ligger lite huller om buller. Jag går bet på att fix det nu, så bloggen får väl se ut som ett renoveringsobjekt så länge.

Jag hoppas att ni kan ha överseende med det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.