Läsplanering: April 2022

Mars har flugit förbi, men det har på många sätt ändå känts som en lugnare månad. Det blev en del läst, även om jag insåg att jag nog får lägga projekt Shakespeare efter att jag har blivit klar med uppsatsen. Just nu har jag inte ro att koncentrera mig på något så krävande. Plus att sättningen gör böckerna oerhört svårlästa.

I april tänkte jag försöka satsa på nöjesläsning. Dessa fyra titlar vill jag lite särskilt hinna med:

  • Elfenbensriket av Naomi Novik är fjärde delen i serien om Temeraire. Jag lyckades få tag på den på Bokbörsen i mars och ser fram emot att fortsätta äventyren med denna drake och hans kapten.
  • Przewalskis häst av Maja Lunde har jag oerhört höga förväntningar på. De tidigare delarna i Maja Lundes klimatdystopier har varit så bra. Därför var det självklart att köpa denna på årets bokrea.
  • Vintage Fashion av Emma Baxter-Wright är ett bokreafynd från tidigare år, som ännu inte har blivit läst. Jag hoppas åtgärda det nu. Och få åtnjuta lite bilder av vackra kläder.
  • Sanningen kommer om natten av Mhairi McFarlane kommer förhoppningsvis lindra min McFarlane-abstinens. Jag blev så glad när jag hittade två av hennes böcker på bokrean. Hon är en av mina favoriter inom genren.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.