Läsplanering: Augusti 2021

Även juli blev en riktigt bra läsmånad, så jag har vissa förhoppningar på augusti. Men då börjar jag också plugga igen, samtidigt som jag går ned i tid på jobbet. Vi får se hur den kombinationen slår mot läsningen.

I augusti tänkte jag även satsa på att låna lite böcker jag har på min att läsa-lista. Dessa fyra titlar vill jag lite särskilt ta itu med i augusti:

  • Dragon’s Heart av Jane Yolen. En uppföljare till den ursprungliga trilogin som jag läst om de senaste månaderna. Jag kommer att beställa hem den i augusti när jag får göra min bokbeställning.
  • Min pappa Ann-Christine av Ester Roxberg. Jag såg ju filmatiseringen Min pappa Marianne nyligen och blev lite nyfiken på boken.
  • Märta och Hjalmar Söderberg: En äktenskapskatastrof av Johan Cullberg och Björn Sahlin. Ett boktips jag snappat upp från någon bokbloggare som jag blev riktigt nyfiken på förra året.
  • Ers majestäts olycklige Kurt av Lena Ebervall och Per E. Samuelson. Jag snappade upp den här som boktips under någon bokjerka/smakebit på söndag/tisdagstrio för över fem år sedan. Tänkte att det var läge att låna den när den ändå fanns som e-bok på biblioteket.

Har du läst någon av dessa? Är det någon du skulle rekommendera eller själv är nyfiken på?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Augusti 2021

  1. Jag tyckte jättemycket om Ers majestäts olycklige Kurt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.