Läsplanering: December 2019

Nu är det inte mycket kvar av året eller ens det här decenniet. Välkomnar ett nytt år med nya utmaningar, men först ska jag väl läsa lite under årets sista månad. Fyra böcker jag absolut vill hinna med innan året är över:

Bild på de fyra titlar jag vill läsa: Solstenen; Noveller; Tomten; 24 goda gärningar
  • Children of Blood and Bone: Solstenen av Tomi Adeyemi. Bokreafynd från i år. En oerhört omtalad ungdomsbok som jag har blivit riktigt nyfiken på.
  • Noveller av Tove Jansson. Bokreafynd från i år. Jag är nyfiken på hur Jansson skriver när hon inte skriver om Mumintrollen.
  • Tomten av Viktor Rydberg. Hyllvärmare. Jag fick den i julklapp förra året, men bestämde mig för att spara den till att läsa strax innan julen.
  • 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund. Jag har köpt väldigt lite julläsning i år, utan tänkte läsa om några favoriter, men kände att jag var tvungen att läsa en ny bok åtminstone.

Har du läst någon av dessa? Planerar du för någon julläsning?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Läsplanering: December 2019

  1. Lena skriver:

    Children of Blood and Bone vill jag försöka läsa snart. Men tror inte det blir i december för mig, snarare i början av nästa år.

  2. Gabriella skriver:

    24 goda gärningar läste jag förra året och tyckte om. Mysig bok. I år tänker jag läsa En oväntad jul, av Natalie Cox. Det ska tydligen vara en massa hundar i den. 🙂 Sedan blir det även Father Christmas and Me, av Matt Haig och kanske något juligt av Jenny Colgan. Efter det kommer jag att längta efter fantasy!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.