Läsplanering: Juni 2019

Jag har tidig semester i år och räknade ut idag att jag har tre jobbveckor kvar innan jag går på semester. En av de veckorna involverar bara tre arbetsdagar. Bortsett från att jag tänker ta det lugnt så har jag inga planer för min semester. Hoppas dock få lite läst.

Särskilt dessa fyra till att börja med:

  • Andarnas hus av Isabelle Allende blev vald i min bokcirkel på temat en bok om en familj. Sist jag läste den var i gymnasiet och då älskade jag den. Hoppas den håller vid en omläsning!
  • Varför gråter inte Emma? av Emma Jangestig och Magnus Wennerholm. Hyllvärmare. Det är inte säkert att jag klarar av att läsa den, men jag tänkte göra ett försök. Annars får den vandra vidare till någon som klarar av att läsa den.
  • Till minne av en villkorslös kärlek av Jonas Gardell. Bokreafynd från i år. Det här var mitt förslag till bokcirkeln, så då tänkte jag passa på att läsa den i juni ändå.
  • Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson. Bokreafynd från i år. Jag tyckte om den andra boken jag läste av henne så jag hoppas gilla även denna.

Har du läst någon av dessa titlar?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.