Läsplanering: Maj 2022

Är vi redan i slutet av april? Hur gick det till? Det känns som om månaderna bara svischar förbi för närvarande. Kanske för att jag läser så mycket bra just nu och min uppsats börjar röra sig in i slutfasen. I maj smäller det nämligen till och jag ska lägga fram den.

Förhoppningsvis hinner jag ändå läsa en del i maj. Dessa fyra böcker vill jag lite särskilt hinna med:

  • Victory of Eagles av Naomi Novik. Hyllvärmare. Föregående bok i serien slutade på världens cliffhanger, så jag behöver verkligen få veta hur det ska gå för Temeraire och Laurence.
  • Kyrkbröllop av Moa Martinson. Också en hyllvärmare. Aprils mest otippade var väl hur mycket jag skulle tycka om hennes Mor gifter sig. Jag ser verkligen fram emot att läsa nästa del i trilogin.
  • Daisy Jones & The Six av Taylor Jenkins Reid. Bokreafynd från i år. Jag har en del höga förväntningar på den här. Jag tyckte mycket om hennes Evelyn Hugos sju äkta män.
  • Blod säljer och andra berättelser av Stephen King. Bokreafynd från i år. Jag har lite King-abstinens så jag ser väldigt mycket fram emot att läsa den här. Han brukar ju dessutom göra sig bäst i novell-/kortromanformat.

Vad tänker du läsa i maj?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Maj 2022

  1. Blod säljer och Daisy Jones har jag läst och gillat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.