Läsplanering: Oktober 2019

Förra veckan var lite hektisk på jobbet, vilket gjorde att jag inte hade mycket energi när jag var hemma. Därför fick bloggen stå tillbaka för att jag skulle kunna göra lite andra aktiviteter, såsom att umgås med hunden och träna. Jag har börjat träna med PT så jag försöker få in rytmen att gå på gymmet på egen hand när jag tidigare bara har kört gruppträning.

Men nu till en läsplanering. Dessa fyra böcker hoppas jag hinna läsa i oktober:

  • Hjärtlös av Marissa Meyer. Bokreafynd från i år. Månadens tema var en re-telling och det här var mitt förslag, då det är en re-telling av Alice in Wonderland.
  • Klassiska fabler av Aisopos. Bokreafynd från i år. Jag köpte två sagoböcker på rean i år, som jag varit jättesugen på att läsa länge nu men jag kommer inte riktigt till skott. Dags att få en spark i baken.
  • H. G. Wells Short Stories. Hyllvärmare. Jag började läsa den här tidigare i år, men har fastnat lite. Jag kommer nog inte läsa hela i oktober heller, men tänkte att jag kunde komma halvvägs åtminstone. Jag har en förhoppning om att läsa ut den i år.
  • A Tiny Bit Marvellous av Dawn French. Hyllvärmare. Jag kände att jag behövde slänga in något ytterligare lättsmält. Jag tycker oftast Dawn French är rolig på tv, så jag hoppas att jag även ska gilla boken.

Har du läst någon av dessa titlar? Vad vill du absolut inte missa i oktober?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Oktober 2019

  1. Elvira skriver:

    Hjärtlös är underbar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.