Läsplanering: Oktober 2020

Gud, vad trött jag har varit i september! Vågar jag hoppas att jag känner mig piggare i oktober? Kanske, i och med att jag ska delta i Inktober och ägna mig åt min favoritaktivitet varje dag: att teckna. Det bådar dock inte så gott för läsning, men dessa fyra böcker borde jag väl ändå hinna med:

  • The Black Raven av Katharine Kerr. Turen har kommit till den tionde delen i serien om landet Deverry. Jag är nyfiken på var jag kommer hamna härnäst.
  • Sagor från Mumindalen. Bokreafynd från i år. Lite synd att den inte är skriven av Tove Jansson själv, men jag hoppas ändå gilla den. Även om jag inte begriper den senaste tidens förtjusning i att ta älskade barnbokskaraktärer och skriva nya berättelser om dem.
  • What Came Before He Shot Her av Elizabeth George. Hyllvärmare. Den här har stått bra länge och samlat damm i min bokhylla.
  • Teckningskonstens grunder av Barrington Barber. Hyllvärmare. Inköpt på 2012 års bokrea och inte läst ännu.

Vad ska du läsa i oktober? Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.