Mitt skrivande: Det började bra…

Mitt skrivande

Antal ord: 32’749 ord

Vad

Sist jag postade ett sådant här inlägg var i början av juli. Det började bra efter det. Juli var en månad där jag skrev mycket, men eftersom jag blev så sjuk i augusti har det inte blivit så mycket under den månaden. Då blev det mest recensioner skrivet efter det.

Jag har ju tidigare berättat om mitt fantasyuniversum som jag använder för att komma tillbaka i de skönlitterära tankegångarna när jag inte har skrivit skönlitterärt på ett tag. Jag har skrivit tre noveller i det universumet för att komma igång, bland annat en som jag har hållit på och reta mig på i över ett år. När jag skrivit klart den insåg jag varför det hade varit så svårt: jag borde ha skrivit novellen från en annan karaktärs synvinkel. Men det är sådant jag lär mig av.

Det har varit mycket noveller. Bland annat ett par bidrag till novelltävlingar. En novell som jag skrev till Hemmets veckotidnings novelltävling, som det nog inte blev något med eftersom jag inte har hört från dem, och ett bidrag till tidningen Skrivas novelltävling. Jag gillar novellerna skarpt. Det märks att jag utvecklas.

Jag har också skrivit klart det sista på det första utkastet av förra årets NaNoWriMo-roman. Andra utkast får vänta till nästa år, eftersom jag först tänkte jobba klart med dess föregångare. Det är ju en uppföljare på en äldre roman som jag just nu håller på och skriver om bitar av.

Redigerat

Det har ju blivit att jag har arbetat mycket med de noveller som skulle skickas in till novelltävlingar. Då den till Hemmets veckotidnings novelltävling, men även att jag arbetade och skrev om bitar av en gammal berättelse till en fantastiknovelltävling.

Jag har också arbetat med tidigare nämnda, äldre roman som jag just nu skriver om. Jag kom av mig i det på grund av sjukdomen men börjar känna att jag vill sätta igång på nytt.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.