Nytillskott i november

Inflödet har varit förvånansvärt lugnt i november. Allt inleddes med två gratisnoveller från Swedish Zombie:

Jag tror inte att jag har läst något av Jenny Lundin tidigare. Det skulle ha varit om hon råkat vara med i någon antologi, men det ska i alla fall bli spännande att läsa dessa två noveller av henne.

Sedan har jag råkat köpa en bok:

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan råkade slinka med när jag höll på att beställa julklappar. Den tillhör min planerade decemberläsning, som ni redan vet.

Sedan kom det ytterligare en gratisnovell:

Lupina Ojala vet jag att jag har läst noveller av tidigare och tyckt om, så det här ska bli spännande. Lite särskilt med tanke på att det beskrivs som skräck med transtematik.

Sedan har det ju varit Black Friday också, men hör och häpna: jag lyckades hålla inköpen nere till två saker. Det ena var en klänning, det andra var denna film som jag sett för flera år sedan:

Spirited Away har jag haft på VHS och nu när jag släpade med mig den klossen i flytten tänkte jag att det kanske var läge att uppgradera den till DVD. Särskilt med tanke på att jag inte har något att spela VHS med längre. Jag funderar faktiskt på att se om den ikväll.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Nytillskott i november

  1. Monika skriver:

    Spirited away har jag faktiskt sett, men jag kan inte påstå att jag minns speciellt mycket av den. Mer än att den var bra 🙂

    Det var duktigt att låta bli att köpa saker på Black Friday, så duktig var inte jag 😮

    • C.R.M. Nilsson skriver:

      Jag såg om den i fredags och blev förvånad över hur mycket jag faktiskt mindes av den 🙂

      Min ekonomi är lite kass för närvarande, så jag slängde alla Black Friday-erbjudanden i samma stund som de kom i princip. Jag kunde bara inte motstå klänningen, som jag har suktat efter ett tag, och Spirited Away.

  2. Annette skriver:

    Det är verkligen helt osannolikt att jag fortfarande inte läst någon av Jenny Colgans böcker, trots att jag så gärna vill. Det ramlar in för många andra böcker hela tiden som måste prioriteras. Kanske borde jag sätta upp den på min decemberläsningslista jag också.

  3. Spirited Away tycker jag om 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.