Omslagsonsdag #33 Middle Grade

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Potaten fortsätter sin trend med svåra teman. Veckans tema är middle grade.

              

Trots att jag tyckte att det var svårt, blev det betydligt fler omslag än jag brukar ha med. Två uppsättningar av Harry Potter, men jag älskar både Alvaro Tapias omslag och omslagen på utgåvan för 15 års-jubileet. Den här veckan kan jag inte utse någon favorit, eftersom jag älskar dem alla.

Är det någon du gillar särskilt?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Omslagsonsdag #33 Middle Grade

 1. Monika skriver:

  Omslagen på Harry Potter är helt fantastiska. Jag har också dem, de svenska bara då 🙂

 2. Boklysten skriver:

  Potter är fin, men min favorit är det första omslaget, dvs Chris Golfers bok.

 3. Lena skriver:

  De nyare omslagen på Harry Potter böckerna är supersnygga!

 4. Sara Pepparkaka skriver:

  Harry Potter är fin vilken version det än är.

 5. Ewa K skriver:

  Harry Potters omslag är så underbara. Missade att det var omslagsdags idag.

 6. Funderskan skriver:

  Harry Potter and the Prisoner of Azkaban var väldigt läcker måste jag säga! Alvaro Tapias omslag har alltid fascinerat mig, men tror det har dykt upp en motståndare nu när du visar 15-års jubileumets omslag! (som jag helt missat!) 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.