Omslagsonsdag #38 Mat

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är mat.

mat

Jag hade svårt att hitta omslag på mat (jag associerar ordet med lagad mat). Istället blev frukter, bröd och bakverk av någon märklig anledning. Bland dessa gillar jag nog nästan Madeleines in Manhattan eller Lemon Tart bäst.

Är det någon du fastnar för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Omslagsonsdag #38 Mat

 1. Ewa K skriver:

  Så många fina omslag. Kan faktiskt inte välja bara ett.

 2. Boklysten skriver:

  Jag gillar Lunch Lessons

 3. Monika skriver:

  Åh, de var ju jättefina och jag blev jättehungrig 🙂

 4. Lemon Tart gillar jag! Blir riktigt fikasugen… 🙂

 5. Gia - Bokfrossa skriver:

  Hade också svårt att hålla mig till mat men så kan det vara 😉

 6. Lena skriver:

  Flera jättefina omslag hos dig!

 7. Linda skriver:

  Jag fastnade för både Lunch lessons och Lemon tart:).

 8. Anna skriver:

  Pomegranate Soup och Lemon Tart är mina favoriter bland dina 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.