Omslagsonsdag #58 Regnbågens alla färger

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är regnbågsfärgat.

regnbågsfärgat3 regnbågsfärgat4 regnsbågsfärgat5

regnbågsfärgat

regnbågsfärgat6 regnbågsfärgat7 regnbågsfärgat8

Eftersom jag först hade missförstått temat, så får ni ett par bonusomslag:

regnbågsfärgat1

regnbågsfärgat2

Bildkällor: Varje boks respektive Goodreads-sida.

Veckans snyggaste är svår att kora, då en del av mina favoriter finns med. Men jag vill nog påstå att jag tycker att The Scorpio Races tillhör de snyggaste.

Boken som jag blir mest nyfiken på att läsa är Love Drugged av James Klise, en bok om en homosexuell kille som blir ihop med skolans snyggaste tjej och upptäcker att hennes pappa har skapat ett piller som kan göra honom straight. Men bieffekterna är värre än han kunnat ana…

Är det något av dessa omslag som du fastnar lite extra för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Omslagsonsdag #58 Regnbågens alla färger

  1. Tänkte att det nog kunde bli några regnbågsinlägg från folk som är ute i god tid, men jag kunde inte förklara det bättre kortfattat. Hoppas inte du kände dig lurad! Jag gillar särskilt första raden av dina bonusar, det är så glada färger!

  2. Lena skriver:

    Så många fina omslag alla hittar. Hos dig fastnar jag speciell för omslagen till Melissa Marrs böcker.

  3. Gia - Bokfrossa skriver:

    Gillar ballad och The scorpio races 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.