Omslagsonsdag #88 Hunden efter håren

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Då står jag åter som värd för omslagsonsdag, och det är samma regler som alltid som gäller:

l någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag, uppe till höger.

Veckans tema är hunden efter håren. Fritt fram att välja och vraka
bland alla fina omslag, med andra ord.

Eftersom jag skriver detta från mobil har jag inga egna att komma med i nuläget, men tänker definitivt återkomma med mina. Däremot ser jag väldigt mycket fram emot era!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Omslagsonsdag #88 Hunden efter håren

  1. Lena skriver:

    Hoppas verkligen att du kryar på dig snart. Kram från mig!!

    Här kommer mina omslag en dag för sent:
    http://lenasgodsaker.blogspot.se/2015/04/omslagsonsdag-88-hunden-efter-haren.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.