Omslagsonsdag #89 Blomster

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Då står jag åter som värd för omslagsonsdag, och det är samma regler som alltid som gäller:

l någon vara med så haka på, ni har en vecka på er innan nästa tema så visa nu upp de omslag ni tycker bäst om. Varje onsdag blir det alltså omslagsinlägg på olika teman, ni visar upp så många eller så få böcker som ni vill och ni behöver inte lägga upp inlägget just på onsdagen. Nästa veckas tema smygpresenteras (förhoppningsvis) på Bokpotaten på söndag, uppe till höger.

Veckans tema är blomster.

blomster

blomster

Burning hibiscus flower

Bildkälla: Goodreads.

Dagens tema är inspirerad av faktumet att våren kom på riktigt medan jag låg på sjukhuset. Vårjack, vitsippor, scylla, tusenskönor, påsk- och pingstliljor, tulpaner, japanskt körsbär… Jag har lyckats fånga en del av mina favoriter bland vårblommorna på bild:

2015-04-28_06.09.29

Min favorit av dessa är japanskt körsbär, men hur är det med omslagen?

Veckans snyggaste är nog Pure, även om de tre brittiska klassikerna var ursnygga de med.

 Vad säger du: fastnar du lite särskilt för något av dessa omslag?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 svar på Omslagsonsdag #89 Blomster

 1. Klara skriver:

  Jag gillar nog omslaget till Awaken bäst! 🙂

  Här är mina omslag: http://inutienbok.blogg.se/2015/april/omslagsonsdag-89-blomster-2.html

 2. Linda skriver:

  Alla är jätte fina, svårt att bestämma mig för bara en:). Här finns mina omslag- http://nakit.webblogg.se/2015/april/omslagsonsdag-blomster.html

 3. Pingback: Mera blomster denna vecka- omslagsonsdag | BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

 4. Sara Pepparkaka skriver:

  https://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2015/04/29/mera-blomster-denna-vecka-omslagsonsdag/
  Jag hittade helt andra blommiga omslag än till tematrion!
  Jag gillar faktiskt den lite ledsna blå blomman på Fast tracked-omslaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.