Topp 10 böcker jag sist sträckläste

Topp Tio Tisdag

Då var det tisdag igen och jag ska tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig måndag. Men först ska jag ta itu med veckans Top Ten Tuesday, som har följande tema: Read In One Sitting Theme. Jag tänkte ta de tio senaste böckerna som jag sträckläste.

Aldrig ensamma och Enda vägen av Anna Jakobsson Lund är slukarvänlig böcker med ett imponerande världsbygge och karaktärer att förälska sig i.

Hans majestäts drake av Naomi Novik är en väldigt charmig fantasybok där drakar deltog i Napoleonkriget och som jag längtade efter att få återvända till när jag var tvungen att avbryta.

Om jag var din tjej av Meredith Russo överväldigade mig inte, ändå sträckläste jag den.

Norse Mythology av Neil Gaiman slängde jag mig över och blev besviken på mig själv när jag var för trött för att läsa. En bok som jag bara ville återvända till.

Gatukatten Bob och Mitt liv med Bob av James Bowen är lättlästa mysböcker om en man och hans katt och deras inte alltför lätta liv. Första boken är bäst, men jag sträckläste dem båda.

Winter av Marissa Meyer är ju på nästan 800 sidor, men de bara flög förbi.

Ordbrodösen av Anna Arvidsson är en lättläst och spännande debut med ett intressant världsbygge.

Nalle Puh av A. A. Milne är en riktig mysklassiker. Jag längtade hela tiden efter att få återvända till Puh och hans vänner.

Publicerat av

C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare.

10 reaktioner på ”Topp 10 böcker jag sist sträckläste”

  1. Jag hoppade över det här temat, men nu i efterhand så inser jag ju att jag hade haft några att ta upp här. Och nu måste jag verkligen lägga till fortsättningen på Systemet på min önskelista, så jag inte glömmer det igen.

  2. Jag kan verkligen hålla med dig om Naomi Noviks bok Jag älskade den och köpte hem fler i serien, men sen har de ändå inte blivit lästa. Måste ta tag i det! Älskade också Winter som var otroligt snabbläst för att vara så lång. Du har fler böcker på listan som jag är nyfiken på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *