Ut med det gamla, in med det nya

Jag tror att en av anledningarna för mig att det går så trögt att komma igång med bloggen är det att jag har försökt skriva ikapp alla recensioner från förra året, samtidigt som jag har läst på i min vanliga takt. Ni kan ju gissa om det blir lite av ett Sisyfosarbete. Därför har jag bestämt mig för att inte skriva några minirecensioner på de böcker jag läste i december 2018 utan istället vända fokus mot 2019. Jag menar, det är april och jag har ännu inte publicerat någon recension på något som jag har läst i år.

Så, jag ska publicera de sista recensioner jag har skrivna från 2018. Sedan fullt fokus på 2019.

Låter det som en plan?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.