Veckans skörd #62

Jag har inte haft en sådan bra vecka och jag behövde distraktion för att låta bli att tänka på allt som hade gått snett. Därför släpade jag med mig folket till Myrorna och länge såg det ut som att jag inte skulle köpa något, tills jag kom till bokstaven D och fick syn på dessa:

sylvia day

Jag har länge velat testa något av Sylvia Day, även om hennes Crossfire-serie inte lockar. De här verkar betydligt mer lovande. När jag har läst ut trilogin om syskonen Taskill ska jag ge mig på någon av den här. Har du läst dem? Skulle du rekommendera dem?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #62

  1. Boklysten skriver:

    Älska gillade jag, men Drama tyckte jag inte var riktigt vad jag hade förväntat mig.

  2. Kajsa skriver:

    Jag har inte läst något av denna författare. Är inte så sugen på Crossfire-serien heller. Hoppas helgen blir bättre än veckan! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.