15 böcker: En som har med en ovana jag har att göra

3 … har med en ovana jag har att göra.

Liksom många andra bokbloggare har jag ett problem: jag köper alltid böcker i mycket snabbare takt än jag läser dem. Denna ovana gör att i skrivande stund uppgår antalet olästa böcker i min ägo till 266 stycken och jag har därför infört bokförbjud. Åtminstone för en tid framöver.

Prozac Nation av Elizabeth Wurtzel är ett av de största exemplen på den här ovanan. Jag har nämligen haft boken i min ägo sedan ’04-05 utan att ha läst den förrän nu, 2012. Det är vad man skulle kunna kalla en riktigt hyllvärmare!

Däremot kan jag inte påstå att det har varit en större förlust att inte ha läst den tidigare.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 15 böcker: En som har med en ovana jag har att göra

  1. 23minuter skriver:

    Det brukar bli så att man köper fler böcker än vad man hinner att läsa. Jag kan tänka mig att ett bokförbud kan bli svårt, det hade det i alla fall varit för min del 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.