3 böcker jag ser fram emot i höst

Jag är lite krasslig, så jag är seg på att kommentera och svara på kommentarer just nu. Det blir mest att jag gör det mellan tupplurarna och det jag verkligen måste göra.

Om jag tänker efter lär jag nog komma på fler än tre, men det här är de jag kommer på för stunden:

Jag tror ganska många av oss har läst Fredrik Backman utan att riktigt veta om det. Hans Personligt meddelande har cirkulerat ganska friskt runt nätet (jag läste precis om den och fick tårar i ögonen igen). Det var denna text som gjorde att jag fick upp ögonen för honom och började läsa hans blogg. Främst är han rolig, men ibland kommer ett inlägg som får mina hjärtstringar att vibrera. Min familj vet att när jag garvar på det där särskilda sättet så är jag inne och läser Backmans blogg.

Jag har tidigare nämnt hur mycket Harry Potter betyder för mig och min förhoppning att J.K. Rowling kanske kan bli en följeslagare genom mitt vuxenliv som hon var genom min barndom. Jag är snudd på livrädd för att läsa den. Tänk om den är jättedålig? Ändå ser jag lite nervöst fram emot mot den och hoppas att den ska vara bra.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på 3 böcker jag ser fram emot i höst

  1. Saker min son behöver veta om världen vill jag så gärna läsa! Har följt Backmans blogg ett tag nu och han är ju grym. Och självklart J.K Rowlings nya.

  2. Chriss skriver:

    Jag ser verkligen också fram emot The Casual Vacancy, även om jag tycker att den låter jättetråkig, när man läser innehållsbeskrivningen… men om den (mot all förmodan) inte skulle vara bra så har vi alltid Harry Potter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.