Boken jag läser just nu: Tillsammans är man mindre ensam

Hur många kapitel har du läst i boken?

Jag ska börja på kapitel 1 i den femte delen, så jag har inte så mycket kvar.

Vad var den första meningen boken?

Paulette Lestafier var inte så tokig som folk sa.

Vad var den sista meningen du läste i boken?

– Tack Franck. Och inte jag dig.

Hur tycker du att boken verkar?

Jag älskar karaktärerna och deras relationer till varandra. De är lite egna, men känns som verkliga personer och jag vill veta hur det går för dem. Men jag har lite svårt för hur Anna Gavalda skriver: de märkliga styckeindelningarna, de långa dialogstyckena, vad som känns som en allvetande berättare som springer ur tomma intet…

Nej, jag är nog lite kluven till den här.

Vilken händelse är din favorit hittills?

Typ varenda scen som Philibert är med i. Var det ett alldeles för vagt svar? Jaha. Jag är lite förtjust också i en del scener med Franck, särskilt när han insåg att han egentligen inte ville lämna lägenheten och att han inte behövde göra det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.