Då har jag varit i farten igen

Sorgligt nog har en av bokhandlarna här i stan gått i konkurs, vilket har lett till utförsäljning. Jag fick inte nys på det här förrän ganska sent, så det var lite dåligt utbud. Men två böcker fick följa med hem:

Monika har tipsat mig om Liseys berättelse, så jag passade på att köpa den. Även Turk & Ayla fick följa med. Vadå att det är brukligt att börja med första boken i en serie?

Så åkte vi vidare till Rusta och då kunde jag inte motstå följande två:

De hade billiga ljudböcker så jag bestämde mig för att testa det och jag tycker om vampyrböcker så det var inte något svårt val. Dessvärre tror jag inte att ljudböcker är någonting för mig. Jag har så svårt att koncentrera mig när jag får något uppläst för mig.

Jag är ju lite inne på det här med superhjältar, så X-Men Origins: Wolverine kändes lite som ett kap att hitta relativt billigt. Jag har redan sett den och det ska komma en recension så småningom (jag ligger lite efter med postandet av recensioner, men i fas med skrivandet av dem).

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.