Då var jag tillbaka

Nu har jag skrivit min tenta, lämnat in mitt PM och deltagit i mina examinerande seminarium, samt att jag känner mig piggare, vilket gör att jag känner att jag ska försöka dra igång ruljansen här på bloggen lite så smått. Det kan hända att jag kommer behöva gå ned i uppdateringstakten på grund av uppsatsskrivandet, men vi får se hur det kommer att se ut när vi har kommit lite längre i arbetet.

Den här veckan kommer det att bjudas på en hel del recensioner, eftersom jag fortfarande har en del kvar från september. Men det kommer även bjudas på en del annat.

När det gäller recensionerna kommer jag att testa något nytt: att lägga betyget som en bild längst ned i recensionen istället för att ha den överst i texten. Det är något som jag har övervägt i ungefär ett års tid, men först nu kommer mig för att testa. Bilderna kommer se ut så här:

betyg5

Det ska bli kul att börja blogga igen, därför att jag har verkligen saknat det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

12 svar på Då var jag tillbaka

 1. Kul att du är tillbaka 🙂

 2. Petra skriver:

  Välkommen tillbaka! 🙂

 3. Monika skriver:

  Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig 🙂

 4. Sara Pepparkaka skriver:

  Hej! Kul att du är tillbaka!

 5. Anna A skriver:

  Härligt att ha dig tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.