Dag 30

Day Thirty: Whatever you’d like!

Vad helst jag vill, säger du? Vad jag vill är att ta upp en asgrym kvinnlig konstnär. Frida Kahlo är en av mina favoritkonstnärer, om in min favorit, bland annat för de bjärta färger som hon använder och ärligheten i hennes verk. Hennes liv är så fascinerande att jag rekommenderar att läsa några biografier och se filmen Frida från 2002, som var det som gjorde att jag fick upp ögonen för hennes existens.

 

De övriga dagarna

 

Lyssnar på: Fläskkvartetten feat. Nina Persson – Som glas
Humör: Nyfiken
Läser: Treasures of China av John Chinnery, Sing You Home av Jodi Picoult

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.