Den första tv-serien jag blev besatt av

birds of prey

Bildkälla: IMDB.

Efter att ha funderat en stund, kom jag på att det måste vara Gothams änglar (Birds of Prey). Det är en serie som följer tre superhjältar i Gotham City: Huntress, som är dotter till Batman och Catwoman; Oracle, som tidigare var känd som Batgirl, samt Dinah, som har vissa psykiska förmågor. Tillsammans försöker de hålla Gotham säkert.

En stor del av att jag älskade serien berodde nog på den mycket sarkastiska Helena Kyle (Huntress). Jag klippte till och med mitt hår i samma frisyr som henne. I efterhand är jag lite osäker på huruvida jag var lite förälskad i henne eller om jag bara ville vara henne…

Jag har funderat på om jag skulle ta och se om serien, men är rädd för att det skulle visa sig att den verkligen är urusel. Så för tillfället nöjer jag mig med minnena.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Den första tv-serien jag blev besatt av

 1. Linda skriver:

  Åh, den skulle jag vilja se. Har faktiskt aldrig hört talas om den serien.

 2. Anna A skriver:

  Inte hört talas om innan men den verkar ju onekeligen intressant.

 3. Lena skriver:

  Denna har jag en svag aning om att jag sett några avsnitt av. måste kolla upp den närmare.

 4. Freja skriver:

  Den låter bra, den har jag missat helt. För mig är det nog familjen Macahan, när jag växte upp gicjk det inte så många serier att li besatt av. Den, eller en italiensk som jag inte ens kommer ihåg vad den hette. Får forska lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.