Det här har inte mycket poäng, är jag rädd

Men idag har jag två redovisningar, en för ett grupparbete, en för en examination av ett mindre arbete jag har skrivit. Redovisningar är inte min favoritgrej. Det blir inte bättre av att febern vägrar ge med sig.

Så om ni håller tummar och tår för mig vore tacksamt.

Vad det gäller läsningen, så fick jag en smärre facklitteraturschock redan första veckan i oktober. Jag gillar facklitteratur, men fem stycken på en vecka blev lite för mycket. Just nu vill jag bara läsa skönlitteratur.

Mer innehållsrika blogginlägg kommer i helgen, när jag planerar att läsa och skriva en hel del.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning, okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Det här har inte mycket poäng, är jag rädd

  1. Linda skriver:

    Håller tummarna och tår:).

  2. Freja skriver:

    Hoppas allt gick bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.