Det har kommit lite paket den här veckan

Jag har fått lite paket nu i veckan.

Det första jag fick trillade in under onsdagen och var La Dame aux Camélias av Alexandre Dumas och är lyckligtvis (tack gode gud!) inte på franska, såsom Adlibris hade ändrat det till efter att jag hade beställt den. Jag älskar filmen med Greta Garbo i titelrollen, så det ska bli mycket spännande att läsa. Det tog mig ett år att hitta ett exemplar jag som fattig student vid tillfället skulle ha råd med (eller vara villig att betala för). På svenska finns den bara tillgänglig på ”lätt svenska”, som jag inte förstår poängen med, och på engelska fanns den länge bara för 300-400 kronor. Men nu är den här och ska inrättas i läsningsprioriteringen.

Det andra var ett recensionsexemplar av En man som heter Ove av en av mina favoritbloggare, Fredrik Backman, från Forum. Det tackar jag för!

Lite roligt hur det var adresserat – till ”bloggare”. Mitt namn stod lite längre ned med väldigt liten text, men Postens avi var till bloggare. Ni skulle ha sett minen på killen som skulle lämna ut paketet! Han stod och tittade väldigt länge på avin innan han gick och hämtade paketet.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.