Det knallar på

Som om det inte räcker med allt annat, så har jag lyckats dra på mig en förkylning också. Därför har det varit lite tyst de senaste dagarna. Det mesta av min energi går åt till studierna.

Det har ju kommit lite besked. Läkaren på endokrin ringde under tisdagseftermiddagen och berättade att neurokirurgerna vill operera bort tumören på grund av tillväxten. När det blir operation är dock oklart. Jag blev varnade för att det kunde dröja.

Jag trodde jag skulle klara mig utan besök på sjukhus eller vårdcentral den här veckan (sedan mitten av december har jag nog varit där varje vecka), men ett av mina hormonprover var höga så jag fick åka in för att ta om dem. Ska se om det var en tillfällighet eller om det är konsekvent.

Nu hoppas jag att förkylningen ger sig snart så att jag får lite mer energi och kanske kan skriva en recension eller två. Men det får bli en annan dag. Nu ska jag istället kura ihop mig i sängen med min fina ny tröja som jag har fått i present:

12182501_917347828351366_1646567480091412568_o

Kanske vore en omtitt av Aristocats på sin plats?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Det knallar på

 1. Boklysten skriver:

  Usch vilken otur att också drabbas av förkylning…som om det inte räckte med allt annat! Ta hand om dig nu – allt annat kan vänta!

 2. Monika skriver:

  Ta hand om dig!

  Och Aristocats är aldrig fel 🙂

 3. Lottens bokblogg skriver:

  Men, vilket elände! Krya på dig på alla sätt och vis.
  Aristocats blir jag glad bara av att se, älskade den filmen när jag var liten 🙂

 4. Håller tummarna för att du mår bättre snart, är himla jobbigt att vara sjuk.

  Occh mycket fin tröja från en av mina favoritdisneyfilmer 🙂

 5. Lena skriver:

  Fy då, elände att du blev förkyld också. Krya på dig och jättekramen från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.