Efter tredje veckan av NaNoWriMo

Jag hade tänkt ägna hela helgen åt att skriva för att bygga upp en buffert, men har istället ägnat den åt att vara så trött att jag knappt förmått att göra något. Med mina 37’098 ord ligger jag mer än 4’000 bakom än vad jag ska. Tror dock att jag ska kunna skriva ikapp. Förhoppningsvis.

Det finns inte egentligen så mycket mer att säga om det. Nu är det bara sluttampen kvar. Jag hoppas få ihop allt till på lördag.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.