Fem frågor om boken jag läser: Blodsväktaren

Hur många kapitel har du läst i boken?

Jag har läst fyrtiotvå kapitel och ska nu påbörja det fyrtiotredje. Totalt är det sextiotvå kapitel i boken.

Vad var den första meningen boken?

Det här är ett kärleksbrev.

Vad var den sista meningen du läste i boken?

Vi borde ha varit så lyckliga.

Hur tycker du att boken verkar?

Jag minns faktiskt inte Blodsmagi så väl annat än att jag tyckte om den, vilket troligen beror på att jag läste den precis i eftersviterna av helvetesinfluensan, men jag får ändå lite känslan att Blodsväktaren är bättre. Handlingen berättas på ett liknande sätt som i den tidigare boken, men det känns som om det är mycket snyggare, som om Gratton verkligen har hittat sin stil. Och jag gillar verkligen huvudkaraktärerna.

Vilken händelse är din favorit hittills?

Min favorithändelse är nog när Will och hans hundar introduceras. Min mormor hade schäfrar när jag växte upp och jag älskar när de porträtteras på ett positivt sätt i litteratur, därför att de kan verkligen vara underbara hundar.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.