Går i bokhyllatankar

Vi har drabbats av städfeber så jag är rädd för att jag är tråkigare än någonsin. Efter den här jerkan så känner jag ett starkt behov av att städa bland mina böcker (särskilt med tanke på högen bredvid mitt skrivbord, som lutar lite oroväckande). Detta kan nog främst åstadkommas genom att jag skaffar en ny bokhylla, men då måste jag kasta ut mitt ena skrivbord. Men vem behöver två skrivbord? Särskilt i ett rum som bara är 8-9 kvadrat.

Jag har fastnat för den här:

Inte för att den är snygg. Utan för att den är djup, inte alltför bred, inte alltför hög och fungerar något sånär i färgskalan i mitt rum. Jag kan ha mitt ljusbord stående ovanpå, tillsammans med lite andra böcker. Eftersom den inte är alltför bred så kan jag säkert klämma in ett CD-ställ bredvid.

Drömmen vore dock den här:

Men det får nog vänta tills jag inte längre bor i en ombyggd garderob…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.