Jag är tillbaka

Tentan är skriven och första utkastet till uppsatsen är inlämnad. Tentan kan ha varit en av de mest ondskefulla jag någonsin har skrivit (två frågor som hängde ihop, bommade du på första frågan, misslyckades du med andra och förlorade därmed 20 poäng), men jag tror att jag klarade mig. Nu är det bara en vecka kvar av vårterminen och sedan drar sommarkurserna igång.

Men nu ska jag nog kunna vara tillbaka i gamet. Saker och ting blir mycket lugnare framöver. Så den här veckan har ni tre recensioner att se fram emot, en månadsrapport och så ska ni senare i veckan få se vad jag mutade mig själv med för att hålla studiemotivationen uppe. Dagen till ära ska ni få den sista recensionen från april månad.

Nu kör vi!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Jag är tillbaka

  1. Therése skriver:

    Välkommen tillbaka! Kul att ”se” dig igen 🙂

  2. Monika skriver:

    Välkommen tillbaka! Hoppas att allt gått bra och att du får lite mer fritid 🙂

  3. Lottens Bokblogg skriver:

    Kul att du är tillbaka 🙂 och förhoppningsvis klarat tentan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.