Jag gjorde visst er nyfikna…

… och jag tänkte att jag kanske skulle vara snäll och avslöja vad jag har förhandsbokat på rean. Vi börjar med ett inlägg om vad jag förhandsbokade på Bokus:

bokusbeställning

Väldigt mycket av X Publishings utgivning reas nu ut och jag passade då på mig att plocka på mig böcker av David Levithan (en av dem, bör kanske tilläggas, är utgiven av Rabén & Sjögren som det var år och dar sedan jag läste något ifrån). Jag, En var jag så himla sugen på förra året när jag hade mitt köpstopp, så den var jag ju bara tvungen att ha. Sedan gillar jag ju sättet som han skriver på, så det slank med en del annat.

Sedan köpte jag på mig hela Saskia Walkers Maleficiumtrilogi. Bland Böcker lottade ut dem förra året och jag blev så himla besviken när jag inte vann. Jag läste utdrag ur den första boken på Amazon och tror nog att jag kan gilla dem.

Vad jag förhandsbokade på Adlibris får ni se i ett annat inlägg…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Jag gjorde visst er nyfikna…

  1. Malin skriver:

    Kul att få se vad du beställt! Är också sugen på Jag, En, hoppas du kommer tycka om den!

  2. Carro skriver:

    Jag, En är jättebra tycker jag så jag hoppas att du också kommer att gilla den!

  3. Freja skriver:

    Jag brukar inte handla på rean, men i år är jag sugen. Ska försöka hinna in på Bokus under helgen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.