Jag var bara tvungen

Jag stod emot så länge jag kunde, men nu blev jag tvungen att köpa den här igår. Bokförbudet fortsätter att gå alldeles lysande 😉

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag var bara tvungen

  1. För en bok som den här får man faktiskt bryta bokförbud 😉 Min ligger fortfarande i hyllan och väntar. Funderade på att börja läsa den igår kväll, men efter att ha sett de första bilderna bestämde jag mig för att det nog är en bok som ska läsas på dagen i mitt fall… Barn kan vara något av det läskigaste som finns när det gäller böcker och filmer. Ska bli kul att läsa vad du tyckte om den sen!

  2. Jag gillar verkligen bokens utseende. Den ser spännande ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.