Jag vill hemskt gärna vinna en läskudde

Fram till klockan tolv i natt kan du tävla hos Annika om en fin läskudde.

Vad skulle jag göra om jag vann kudden? Ett antal saker, kan jag tänka. Till exempel ligga på sidan i sängen och läsa, som jag älskar, utan att få kramp i armen som håller boken.

Jag skulle också troligen passa på att ligga ute på gräsmattan på rygg och läsa utan att få kramp i armarna av att hålla upp boken. Samma sak på stranden, som jag räknar med att någon kommer tvinga med sig mig till. Det är alltid svårt att hitta en bekväm ställning när en ska ligga ned och läsa, vilket jag tror kudden skulle avhjälpa.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i övrigt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.