Läsplanering: Februari 2021

Då var årets första månad nästan till ända och wow, 2021 verkar även det bli ett vilt år. Jag hade förhoppningar på januari. Bland annat att jag skulle ta mig tillbaka till jobbet, men så blev det inte. Men jag har börjat skolan i alla fall och hoppas att jag orkar med det.

I februari vill jag lite särskilt läsa dessa fyra böcker:

  • The Shadow Isle av Katharine Kerr är den fjortonde delen i Deverryserien. Det är helt galet. Det ska bli spännande att se hur hon ska knyta ihop säcken.
  • Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Nu ska jag ge mig på nästa del i Engelsforstrilogin.
  • Tusen och en natt, del I. Jag fick den här i julklapp för pinsamt många år sedan för att jag så gärna ville läsa dem, gjorde ett försök, kom av mig och de har blivit liggande sedan dess. I år ska jag verkligen se till att läsa dem.
  • Lila hibiskus av Chimamanda Ngozi Adichie. Nu har jag läst det mesta som hon har skrivit och då är det väl dags att ta itu med hennes debutroman också.

Vad tänker du läsa i februari? Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Februari 2021

  1. Lena skriver:

    Eld och Lila hibiskus är jättebra böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.