Läsplanering: Januari 2021

Gott nytt år! Tacka gudarna för schemaläggningsfunktion eftersom jag själv knappast är vaken så här dags. Jag och hunden ligger nog och snusar på bäddsoffan hos mamma och pappa.

Välkomna tillbaka till bloggen och ett nytt år. Jag hoppas att jag fortfarande kan hålla bloggen i liv ett tag till, men vi får väl se. Det måste ju fortsatt vara roligt och lustfyllt, och inget tråkigt måste. Som tur är känns det kul fortfarande. Så nu är det dags att planera vilka fyra böcker jag lite särskilt vill inleda det här året med:

  • Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Omläsning. Jag hittade de två andra delarna i trilogin på Myrorna förra året, men känner att jag måste läsa om del ett innan jag kan plocka upp dem.
  • The Spirit Stone av Katharine Kerr. Nummer 13 i Deverryserien. Nu är det ju inte mycket kvar…
  • Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson. Hyllvärmare. Jag tog den här i morfars flyttrensning eftersom det var en bok som min mormor älskade. Personligen är jag lite kluven till författaren, eftersom hon har gått till attack mot bokbloggare som inte har recenserat hennes böcker till hennes tycke förr.
  • 13 svarta sagor: 1873. Hyllvärmare. Antologier brukar vara ett utmärkt sätt att upptäcka nya författare på.

Jag hoppas inleda läsåret bra. Min stora önskan är att vi alla får ett bättre år än 2020 och att vi lyckas besegra denna pandemi en gång för alla.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Läsplanering: Januari 2021

  1. Lena skriver:

    Cirkeln är bra. De andra tre verkar också trevliga.

  2. Robert W skriver:

    Cirkeln läste jag för första gången för en vecka sen ungefär. Jag köpte alla tre delarna på Bokbörsen för några månader sen. Jag gillade verkligen Cirkeln, så det kommer inte att dröja länge innan jag börjar läsa Eld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.