Läsplanering: September 2020

Augusti har på många sätt varit en alldeles förträfflig månad, även om det under en period blev alldeles för varmt. Jag är inte gjord för värme. Men förhoppningsvis blir september svalare, vilket ger lite mer ork. Dessa fyra titlar vill jag lite särskilt hinna med framöver:

  • Det mörka tornet av Stephen King. Sista delen i den här serien. Det ska bli bra spännande att se hur King väljer att knyta ihop säcken.
  • The Red Wyvern av Katherine Kerr. Inledningen på en ny svit i serien om Deverry, som har undertiteln The Dragon Mage.
  • Teckna och måla pinuppor i retrostil. Hyllvärmare. Jag håller på att försöka väcka liv i mitt tecknande och målande igen. Jag tycker om pinupkonst, av någon anledning, och tänkt att jag skulle använda den här som inspiration till att skapa mina egna.
  • Flicka möter pojke av Ali Smith. Bokreafynd från i år. Ali Smith omtolkar en antik myt i en modern miljö, vilket brukar vara sådant som jag gillar.

Vad ska du läsa i september? Har du läst någon av dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: September 2020

  1. Robert W skriver:

    Ali Smiths bok verkar intressant. Jag har inte läst något av henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.