Mitt skrivande

Mitt skrivande

Antal ord: 8’025 ord

Vad

Det blir en hel del recensioner. På sista tiden har jag haft väldigt svårt att skriva recensioner den här senaste tiden. Det har funnits en lätt blockering som verkar ha släppt nu.

Ungefär hälften är mitt bidrag till Mix Förlags novelltävling. Den går ut på att skriva den nya science fiction berättelsen och jag tycker det är riktigt spännande. Jag är nästan klar med ett första utkast. Sedan ska den få vila ett par dagar innan jag redigerar och skriver om.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.