Mitt skrivande: Dags att nollställa inför NaNoWriMo

Mitt skrivande

Antal ord: 12’741 ord

Vad

Av anledningar som kommer förklaras under nästa rubrik, så har det mest blivit att jag har skrivit recensioner sedan jag sist skrev ett sådant här inlägg.

Men jag har även skrivit ett bidrag till en novelltävling, som jag ska skicka in i nästa vecka. Jag måste bara låta texten sjunka undan innan jag tittar på den nu i helgen och redigerar. Därtill ska jag be ett par vänner läsa igenom och komma med konstruktiv kritik.

Jag har också påbörjat en novell baserad på en mardröm jag hade för ett tag sedan. Den involverar vampyrer, singelpappor och vad du gör för att ditt barn ska få så goda möjligheter som de kan i livet. Det kan bli rätt spännande.

Redigerat

Anledningen till att det inte har blivit så mycket skrivet under den här tiden är att jag har hållit på att redigera den roman som jag även ska arbeta med under NaNoWriMo. Under genomläsningens lopp har jag insett att jag vill dels skriva om det andra kapitlet helt (som jag verkligen avskyr i dagsläget) och sedan att andra halvan av romanen behöver skrivas om eftersom jag har tagit bort ett helt kapitel som var onödigt. Jag är riktigt pepp på att börja skriva imorgon.

Jag har även redigerat noveller till novelltävlingar. Putsat på meningar och strukit material. Än har jag inte hört något från en av dem, så jag hoppas fortfarande.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mitt skrivande: Dags att nollställa inför NaNoWriMo

  1. Freja skriver:

    Så många olika skrivprojekt du har, spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.