Nu har jag varit i farten igen…

Igår fick jag av en slump, när jag vände om mig från den engelska litteraturen som är min främsta jaktmark, syn på Amerikanska gudar bakom mig. Jag kan ha betett mig lite… excentriskt och plockat upp den, strukit över omslaget och sedan kramat den. Det är mycket möjligt att det gick till på det viset.

Jag plockade senare upp Kaninhjärta av Christin Ljungqvist (egentligen letade jag efter Du kanske inte veta det, men Döden spelar faktiskt inte handboll av Linda Belanner och Fredrik Persson, som blogg_bohemen tipsade om i en tematrio). Under samma tematrio tipsade både Anna och enligt O om Kaninhjärta och eftersom jag är en sucker för övernaturligt så tänkte jag att jag kanske skulle testa. Har hittills läst över halva och är rätt imponerad.

Lyssnar på: Andrea Bocelli – La Voce del Silenzio
Humör: Trött
Läser: Välkommen till din hjärna av Sandra Aamodth och Sam Wang, Kaninhjärta av Christin Ljungqvist

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.